Find den bedste antivirus ved at besvare nogle få spørgsmål

Ved at besvare 5 enkle spørgsmål nedenfor, kan vi få en bedre idé om, hvad du leder efter i forbindelse med en antivirus. Ud fra disse oplysninger, kan vi præsentere de 5 leverandører der er bedst for dig.

1
Hvor meget vil du betale om måneden?
Budget
2
Hvor mange enheder skal du beskytte?
Advanced
3
Hvad skal du beskyttes mod?
Purpose
4
Kræver du mobilbeskyttelse?
Support
5
Vil du også optimere din PC´s præstation?
Design

Antivirus Sammenligning

Brug vores sammenligningsværktøj til at evaluere alle bedømte antivirus software leverandører. Sæt dem mod hinanden på flere områder.

Læs Mere

Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATISREKLAME ANSVARSFRASKRIVELSE

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.