Trend Micro bedømmelse

Selv om Trend Micro ikke nødvendigvis er klassificeret som et "husstandsnavn" i antivirusverdenen, er Trend Micro stadig et stort firma med konsekvente milliarder omsætningstal. Virksomheden har lavet deres navn på computersikkerhedsmarkedet ved at vokse for at dominere serverens sikkerhedsområde og kører som den bedste globale server sikkerhedstjenesteudbyder for 6 år og tjener dem til en virksomhedsvurdering på 5 milliarder dollars. Deres hjemmeside hævder, at de har beskyttet systemer fra over 100 millioner trusler og tæller og har været i erhvervslivet i næsten 30 år, så de har erfaring med at beskytte computere mindst sagt. Trend Micro kan være branchens ledere i at beskytte servere, men hvordan stabler deres personlige brugsprodukter?

Trend Micro

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel
iPad/iPod kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

Trend Micros cloud-løsning er en meget effektiv måde at reducere effekten på computerens strøm, men hvilken effekt har den på softwareens pålidelighed? Så vidt vi kan fortælle, ingen overhovedet. Deres antivirus har et godt omdømme i samfundet, men deres effektivitet er svært at sammenligne på grund af deres afvisning af at deltage i standardiserede tests fra Virus Bulletin siden 2008. Men de fortsætter med at score godt i andre tests, vinde priser, venstre og højre og center fra prisværdige kilder. Softwaren er ekstremt nem at bruge, med computerscanning og nyttige oplysninger lige på appens dørtrin.

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Realtid beskyttelse
Realtid beskyttelse

Realtid beskyttelse kører i baggrunden og overvåger kontinuerligt dit system, hvor det blokerer malware før det når din harddisk.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig software, der automatisk viser eller downloader reklamemateriale, såsom bannere eller pop-ups.

Funktioner

Planlagt scanning
Planlagt scanning

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Adgangskodemanager
Adgangskodemanager

Administrer og hold alle dine adgangskoder sikre et sted.

Firewall
Firewall

Fjernkontrol af Windows firewall eller indbyggede avancerede firewall værktøjer.

Support og kundeservice

Support er ikke svært at få adgang til med Trend Micro, og det er yderst nyttigt, når du har brug for det. De har en omfattende online videnbase, der er fyldt med information, som sandsynligvis vil svare på flertallet af dine spørgsmål. Du kan også nå tekniske eksperter via live chat, email og over telefonen. En god tilføjelse til Trend Micro support line up er brugen af ​​et forum, hvor brugere af deres produkter kan nå ud til hinanden for at stille spørgsmål. Du kan også søge gennem spørgsmål, der er blevet spurgt før, hvilket kan være et godt alternativ til at bruge live chat (du skal udfylde en stor formular, inden du kan bruge live chat, så i nogle tilfælde søger du svaret selv er hurtigere ).

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport ved fakturerings- og tekniske spørgsmål.

Funktioner

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Webbeskyttelse
 • Realtid beskyttelse
 • Fjerner adware
 • Planlagt scanning
 • Adgangskodemanager
 • Firewall
 • Telefonsupport
 • Windows kompatibel
 • Apple Mac kompatibel
 • Android kompatibel
 • iPad/iPod kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.