Norton bedømmelse

Norton er et af de mest anerkendte brands inden for antivirusbranchen, og har været med siden 1991. I den første halvdel af 2007 havde Norton 61 % af markedsandelen inden for antivirus-/sikkerhedspakkeprodukter, hvilket gør dem meget kendt inden for PC beskyttelse. På trods af deres succes, har de været udsat for en del kritisk i medierne. Dette skyldes ikke mindst, at de er så kendt et navn, med mange forskellige slags software, så en enkelt fejl fra Norton, vil resultere i massebekymring. Norton er berygtet for deres besværlige afinstallationsproces, og deres værktøj til at fjerne produktet, der kun fjerner visse dele af produkter, og efterlader andre. Men bør det påvirke dit valg, når du skal vælge antivirussoftware?

Norton

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel
iPad/iPod kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

Med Norton's erfaring inden for antivirus/PC sikkerhedsområdet, bør man forvente et værktøj til at fjerne malware af god kvalitet, uden problemer i dens præstation. (En mangel fra et så vigtigt software, kan betyde enden på din PC) Desværre lever forventningerne ikke nødvendigvis op til virkeligheden, når det kommer til Norton's antivirusprodukt. I antivirustest har Norton's antivirus for ofte opfanget helt, uskadelig software, som værende farligt. I en brugstest vil det betyde, at softwaren kan markere dit eksisterende, helt sikre software som en trussel for din sikkerhed, og dermed ændre denne uskadelige software, så den ikke kan anvendes.

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Bloker phishing hjemmesider
Bloker phishing hjemmesider

Bloker 'spoof' hjemmesider beregnet til at stjæle personlige oplysninger, normalt efter at have klikket på en falsk e-mail.

Realtid beskyttelse
Realtid beskyttelse

Realtid beskyttelse kører i baggrunden og overvåger kontinuerligt dit system, hvor det blokerer malware før det når din harddisk.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig software, der automatisk viser eller downloader reklamemateriale, såsom bannere eller pop-ups.

Funktioner

VPN internetsikkerhed
VPN internetsikkerhed

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Planlagt scanning
Planlagt scanning

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Support og kundeservice

Norton bliver ofte nedgjort pga. deres kundesupport, hvor der har været mange tilfælde af, at Norton 'sikkerhedseksperter' fortæller brugerne at deres PC er inficeret, og skal udbedres. Der har selvfølgelig aldrig været en infektion, og sikkerhedseksperterne opkræver et gebyr for at 'ordne' brugernes PC. Vi har aldrig følgt os 'narret' af Nortons support, men vi var heller ikke imponeret. At nå et punkt hvor du taler med en person hos Norton, er ikke nemt, dit bedste middel er at søge på Google efter 'Kontakt os' siden. Når du finder den, har du tilbuddet om 'Live chatsupport', som er en fantastisk måde at tilbyde og modtage support på antivirusmarkedet. Foruden livechat tilbyder Norton telefonsupport. Dog er det irriterende, at du skal udfylde en formular for at få et nummer du kan ringe til. I situationer hvor du kræver support, vil du højst sandsynligt allerede være utilfreds. Hvis du så endvidere skal gennemsøge deres hjemmeside for at finde en måde at kontakte dem på, vil du blive endnu mere irriteret. Det skal man overveje, når man beslutter sig for om man vil gå efter en løsning fra Norton eller ej.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport ved fakturerings- og tekniske spørgsmål.

Live chatsupport
Live chatsupport

Kundeservice inkluderer live chat med hurtigt svar på ethvert problem.

Funktioner

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Webbeskyttelse
 • Bloker phishing hjemmesider
 • Realtid beskyttelse
 • Fjerner adware
 • VPN internetsikkerhed
 • Planlagt scanning
 • Telefonsupport
 • Live chatsupport
 • Windows kompatibel
 • Apple Mac kompatibel
 • Android kompatibel
 • iPad/iPod kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.