McAfee bedømmelse

Som et af de største brands på antivirusmarkedet siden begyndelsen, steg McAfee Antivirus (opkaldt efter virksomheden som blev skabt af produktets berømte skaber, John McAfee, der forlod virksomheden i 1994) hurtigt i popularitet i slutningen af 90'erne, som det mest effektive antivirussoftware på markedet. De ejes nu af Intel Security Group (købt i 2010 for $7,68 milliarder), og McAfee antivirusprodukterne er stadig en storspiller på markedet, hvor de har næsten 30 års erfaring med at tilbyde PC beskyttelsesprodukter. Med et sortiment på 30 produkter, har McAfee meget at tilbyde inden for cyberbeskyttelse, lige fra at beskytte din mobiltelefon, til at beskytte store organisationers servere. Men hvad kan de gøre for dig, når det kommer til at beskytte din PC, er de et forsøg værd?

McAfee

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel
iPad/iPod kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

Som nævnt i afsnittet med funktioner, er McAfee antivirussoftware generelt meget pålideligt, og i de seneste tests, har de vist sig at være over branchestandarden. I henhold til brugstest kommer de samme resultater, som ved produktets anvendelighed ... uden falske registreringer af software som malware, er McAfee antivirus langt forud for branchestandarden (5 ud af en mulig 1.328.235). Det sikrer en fantastisk brugeroplevelse, og markerer ikke uskadelig software, hvilket ofte sker i antivirusprodukter. Brugerfladen på produktet er meget enkel og nem at navigere i, i modsætning til anden antivirussoftware med gode funktioner.

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Realtid beskyttelse
Realtid beskyttelse

Realtid beskyttelse kører i baggrunden og overvåger kontinuerligt dit system, hvor det blokerer malware før det når din harddisk.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig software, der automatisk viser eller downloader reklamemateriale, såsom bannere eller pop-ups.

Funktioner

VPN internetsikkerhed
VPN internetsikkerhed

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Planlagt scanning
Planlagt scanning

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Firewall
Firewall

Fjernkontrol af Windows firewall eller indbyggede avancerede firewall værktøjer.

Tune-up
Tune-up

Inkluderer værktøjer, der hjælper med hastigheden og optimeringen af din computer.

Support og kundeservice

Hvis du har brug for support, er det relativt nemt at få, du kan vælge mellem chatsupport, e-mailsupport og telefonsupport, der er tilgængelig hele døgnet rundt. Under en travlt periode med høj volumen, skulle vi kun vente 2 minutter, inden vi fik kontakt med en repræsentant fra McAfee via deres chatsupport, så vi kan stå inde for deres tilgængelighed. Deres supportmuligheder er ikke kun gode til at hjælpe med produktet, det er også en god måde at få styr på dit sprog, eftersom de tilbyder telefonsupport i 10 forskellige lande og på 5 forskellige sprog, samt chatsupport på mere end 20 sprog.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport ved fakturerings- og tekniske spørgsmål.

Live chatsupport
Live chatsupport

Kundeservice inkluderer live chat med hurtigt svar på ethvert problem.

Funktioner

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Webbeskyttelse
 • Realtid beskyttelse
 • Fjerner adware
 • VPN internetsikkerhed
 • Planlagt scanning
 • Firewall
 • Tune-up
 • Telefonsupport
 • Live chatsupport
 • Windows kompatibel
 • Apple Mac kompatibel
 • Android kompatibel
 • iPad/iPod kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.