MalwareBytes bedømmelse

Malwarebytes, som du sandsynligvis kan gætte fra det navn, er et værktøj, der koncentrerer sig om fjernelse af malware. Dette adskiller sig fra alle de andre virksomheder, vi vurderer, da det ikke er en komplet anti-viruspakke, og mangler derfor nogle af de funktioner, som du normalt kommer fra en pakke som Total AV eller McAfee. Har du brug for en komplet pakke dog?

MalwareBytes

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

Malwarebytes er absolut et af de bedste anti-malware værktøjer derude. Som navnet antyder, er det et anti-malware-værktøj, men det handler også om spyware, adware, trojanere - du hedder det! Det er et meget grundlæggende program og har derfor ikke mange funktioner til at gå over og så du ville forvente stor pålidelighed og det er det du får!

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig software, der automatisk viser eller downloader reklamemateriale, såsom bannere eller pop-ups.

Funktioner

Planlagt scanning
Planlagt scanning

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Support og kundeservice

To be honest there’s not a lot of support in terms of talking to someone but they do offer support in the form of FAQs, How to guides and videos and also email/ticketing support. The software is very simple so we hope the end-user shouldn’t run into many issues.

Funktioner

  • Fjerner malware
  • Fjerner spyware
  • Webbeskyttelse
  • Fjerner adware
  • Planlagt scanning
  • Windows kompatibel
  • Apple Mac kompatibel
  • Android kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.