Kaspersky bedømmelse

Kaspersky blev grundlagt i 1997, de understøtter mere end 200 lande og områder, og er sandsynligvis outsideren, når det kommer til antivirussoftware. Det er ikke den mest kendte (rangeret som det tredjestørste sikkerhedsfirma i verden), på trods af 400 millioner brugere. Husk, at AVG har omkring 200 millioner 'aktive' brugere, og sandsynligvis er det mest populære software på markedet! Som AVG har Kaspersky et stort produktsortiment, lige fra komplet sikkerhed til adgangskodeadministreringssoftware, og der er ingen tvivl om, at det er den bedste designede software på markedet, med deres fantastisk brugerflade og gennemførte virusregistreringsalgoritmer. I 2014 modtog virksomheden "AVTest bedste præstation pris" for deres minimale effekt på systempræstationen i alle test for løsninger til privatbrugere, hvilket viser, at de tænker på at deres kunders enheder kører korrekt. Det er selvfølgelig fantastiske nyheder for dem der spekulerer på, om softwaren bruger for meget hukommelse eller behandlingskraft.

Kaspersky

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel
iPad/iPod kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

Kasperskys registreringshastigheder er blandt de højeste når det kommer til sikkerhedssoftware, så umiddelbart vil du tænke, at det virkelig er godt. Dog kan det blive irriterende, eftersom visse rapporter angiver, at softwaren er "for sikker", og derfor har en dårlig effekt på maskinens præstation. Men ved at rode lidt med indstillingerne, kan du få softwaren til at fungere ret godt, faktisk virkelig godt, og du kan virkelig stole på, at den vil fange alle de dårlige downloads. Når det kommer til designet af selve softwaren, er brugerfladen meget intuativ og nem at bruge, så når det kommer til at rode med indstillingerne, burde du ikke have problemer med at navigere rundt.

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Realtid beskyttelse
Realtid beskyttelse

Realtid beskyttelse kører i baggrunden og overvåger kontinuerligt dit system, hvor det blokerer malware før det når din harddisk.

Funktioner

VPN internetsikkerhed
VPN internetsikkerhed

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Adgangskodemanager
Adgangskodemanager

Administrer og hold alle dine adgangskoder sikre et sted.

Tune-up
Tune-up

Inkluderer værktøjer, der hjælper med hastigheden og optimeringen af din computer.

Support og kundeservice

Uanset hvilket sikkerhedsprodukt du køber, vil du modtage samme 24/7 onlinesalgssupport, teknisk support via telefon, livechat, e-mail og vidensdatabase, samtidig med at visse produkter kommer med en 30 dages tilbagebetalingsgaranti "ingen spørgsmål", på alle køb.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport ved fakturerings- og tekniske spørgsmål.

Live chatsupport
Live chatsupport

Kundeservice inkluderer live chat med hurtigt svar på ethvert problem.

Funktioner

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Webbeskyttelse
 • Realtid beskyttelse
 • VPN internetsikkerhed
 • Adgangskodemanager
 • Tune-up
 • Telefonsupport
 • Live chatsupport
 • Windows kompatibel
 • Apple Mac kompatibel
 • Android kompatibel
 • iPad/iPod kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.