BullGuard bedømmelse

Grundlagt i 2001, har BullGuard haft en lang og succesfuld historie inden for antivirus og anti-phishing softwarebranchen, hvor det er lykkedes dem at opnå en god markedsandel i deres 15 årige historie. BullGuard har et imponerende sortiment af produkter, med mere end antivirus med tilhørende PC / mobil backupsoftware, samt 'Internet Security' som er deres alt-i-et internetsikkerhedspakke løsning. Når det kommer til priser og udmærkelser, har BullGuard gjort det godt, idet de har fået tildelt 10 fra topinstitutioner i en 5 årig periode, fra 2007 til 2012. I denne periode oplevede BullGuard softwaren også problemer med forældede Windows maskiner, hvor de klassificerede alle eksekverbare programmer som 'inficerede', hvilket markerede dem som Trojaner alarmer, der blev flyttet i karantæne. Som du kan forestille dig, var dette ikke godt for virksomheden eller produktet! Med hvad med 2016? Konkurrerer de stadig om anerkendelse inden for PC beskyttelse?

BullGuard

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

BullGuard tilbyder antivirus kvalitetsløsninger, så du kan forvente de er pålidelige og nemme at bruge. I en test fra TopTenReviews blev det registreret, at BullGuard indfangede 100 % af malwaren på PCen, og scorede godt i 'Scanningsnemhed', med en score på 92 %. Vores test viser at deres brugerflade er enkel, og fungerede som forventet. Derudover har de gode anmeldelser på TrustPilot, hvilket yderligere understøtter deres gode ry inden for god kundeservice og nemhed. Jeg vil anbefale BullGuard for alle der ønsker en meget enkel og kraftfuld antivirus, med fantastisk support, der samtidig er nem at installere og anvende.

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Bloker phishing hjemmesider
Bloker phishing hjemmesider

Bloker 'spoof' hjemmesider beregnet til at stjæle personlige oplysninger, normalt efter at have klikket på en falsk e-mail.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig software, der automatisk viser eller downloader reklamemateriale, såsom bannere eller pop-ups.

Funktioner

Planlagt scanning
Planlagt scanning

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Firewall
Firewall

Fjernkontrol af Windows firewall eller indbyggede avancerede firewall værktøjer.

Identitetsbeskyttelse
Identitetsbeskyttelse

Identitetsbeskyttelse fra Experian, integreret for at beskytte din identitet, on- og offline.

Support og kundeservice

Når det kommer til support og kundeservice, fås det ikke bedre end BullGuard. Du kan på ethvert tidspunkt chatte online med en antivirus ekspert (6 forskellige sprog). Hvad der virkelig imponerede os, var hastigheden ved deres support. Vi fik hjælp inden for 1 minut ved middagstid i løbet af ugen (normalt et travlt tidspunkt for PC beskyttelsessoftware supportteams). Foruden deres chatfunktion, kan du også sende en e-mail hvis du ikke har tid til at løse problemet her og nu, eller hvis det er et mere kompliceret spørgsmål. Hvis du foretrækker selv at søge efter svarene, eller hvis du er interesseret i at lære mere om antivirusprodukter, har de en dybdegående FAQ og produktvejledning, som fører dig gennem alle trinene ved opsætning og administrering af BullGuard antivirusprodukterne. Unfortunately, there is no telephone support.

Live chatsupport
Live chatsupport

Kundeservice inkluderer live chat med hurtigt svar på ethvert problem.

Funktioner

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Webbeskyttelse
 • Bloker phishing hjemmesider
 • Fjerner adware
 • Planlagt scanning
 • Firewall
 • Identitetsbeskyttelse
 • Live chatsupport
 • Windows kompatibel
 • Apple Mac kompatibel
 • Android kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.