Bitdefender bedømmelse

Inden for de seneste par år har Bitdefender været et af de mest anerkendte antivirus produkter, og det med god grund. Det er en relativ ny virksomhed, sammenlignet med andre på antivirusmarkedet, men Bitdefender har hurtigt etableret sig selv som et førende brand, med over en halv milliard installationer/aktive brugere, til dags dato. Der er 17 produkter at vælge blandt, hvor flere er til personligt brug (det er den type vi er interesseret i, og som vi vil kikke nærmere på!). Du kan beskytte din PC, Mac og Android med Bitdefender. Bitdefenders antivirus produkter præsterer konstant bedre end markedsgennemsnittet, og er vokset til at være et af de mest respekterede brands i branchen.

Bitdefender

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

Du kan finde mange forskellige eksempler på organisationer og rapporter der anbefaler Bitdefender, med deres produkters pålidelighed og effektivitet, hvilket yderligere understøttes af deres imponerende udvalg af priser, der er baseret på softwarens mulighed for at indfange malware, og ignorere harmløs software. Pålideligheden af deres antivirus bør ikke være et problem, når man overvejer Bitdefender. Det er også nemt at bruge. Deres brugerflade er meget enkel og nem at forstå, og inden for et par sekunder kender du dit nuværende beskyttelsesniveau, samt hvilke funktioner der er aktiveret/deaktiveret. Du kan også begynde en scanning med det samme. Det eneste mulige sted der skaber forvirring, er de 3 forskellige scanningsniveauer, men en smule undersøgelse af produktet, fjerner hurtigt dette.

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Bloker phishing hjemmesider
Bloker phishing hjemmesider

Bloker 'spoof' hjemmesider beregnet til at stjæle personlige oplysninger, normalt efter at have klikket på en falsk e-mail.

Realtid beskyttelse
Realtid beskyttelse

Realtid beskyttelse kører i baggrunden og overvåger kontinuerligt dit system, hvor det blokerer malware før det når din harddisk.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig software, der automatisk viser eller downloader reklamemateriale, såsom bannere eller pop-ups.

Funktioner

VPN internetsikkerhed
VPN internetsikkerhed

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Planlagt scanning
Planlagt scanning

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Firewall
Firewall

Fjernkontrol af Windows firewall eller indbyggede avancerede firewall værktøjer.

Tune-up
Tune-up

Inkluderer værktøjer, der hjælper med hastigheden og optimeringen af din computer.

Support og kundeservice

Inkluderer værktøjer, der hjælper med hastigheden og optimeringen af din computer. Support og kundeservice Bitdefender har nogle fantastiske supportmuligheder som du kan bruge, hvis du har problemer. De er nemme at tilgå, og tilbyder kvalitetsupport, hvad enten du vælger e-mail, netværkssupport, chat eller telefon. Desværre var det ikke helt nemt med Bitdefenders support. Da vi prøvede at bruge deres chatsupport, var der ingen tilgængelige agenter, og det blev foreslået, at vi i stedet for, sendte en e-mail! I et tilfælde hvor vigtig software markeres som malware, har du brug for et svar der er hurtigere end 2 dage. Vi prøvede at komme igennem på Bitdefenders chatsupport 4 gange inden for 20 minutter, men det lykkedes ikke nogen af gangene! Nu skal man ikke tro at det afspejler deres chatsupport på alle tidspunkter, men det giver ikke meget tillid til deres mulighed for at hjælpe kunderne.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport ved fakturerings- og tekniske spørgsmål.

Funktioner

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Webbeskyttelse
 • Bloker phishing hjemmesider
 • Realtid beskyttelse
 • Fjerner adware
 • VPN internetsikkerhed
 • Planlagt scanning
 • Firewall
 • Tune-up
 • Telefonsupport
 • Windows kompatibel
 • Apple Mac kompatibel
 • Android kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.