AVG bedømmelse

Med mere end 200 millioner aktive brugere, er AVG et af de største firmaer inden for antivirus. De blev grundlagt i 1991 i Tjekkiet, og AVG har nu en værdi på omkring en milliard dollars, og der er en god grund til at deres antivirusløsninger er nogle af de bedste på markedet. AVG råder over 24 forskellige produkter, der alle er fokuseret på en bestemt type beskyttelse, for en bestemt enhedstype. En del af de 24 produkter er HideMyAss! VPN der kombinerer PC-beskyttelse / onlinesikkerhed. Med flere Virus Bulletin 100 priser hvert år (en meget anerkendt pris inden for antivirus), er AVGs antivirusprodukter kendt for deres effektivitet til at fjerne malware, samt for at have mange andre funktioner. Men er de det bedste på markedet?

AVG

Kompatibilitet

Windows kompatibel
Apple Mac kompatibel
Android kompatibel

Pålidelighed og sikkerhed

Eftersom AVG er et etableret produkt, vil du ikke blive overrasket over at høre, at deres software er meget pålideligt, grundigt og nemt at anvende. Du kan læse tusindvis af udtalelser online, fra brugere der forklarer hvor let softwaren er at bruge, du skal blot opsætte den, jævnligt køre en scanning, og derefter lade softwaren udbedre eventuelle problemer. Anvendelsen af ekstrafunktioner som LinkScanner og Familiesikkerhed er nemt på et grundlæggende niveau, men hvis du ønsker at gå ind i de avancerede indstillinger, kan du forvente hardcore konfigurationer. Deres indlæring hjælpes dog godt på vej af en hjælpsom chatsupport.

Fjerner malware
Fjerner malware

Registrerer og fjerner skadelig software på din computer, såsom virus, adware eller spyware.

Fjerner spyware
Fjerner spyware

Spyware overvåger hvad du gør på din computer i det skjulte. Dens formål er at indsamle adgangskoder, bankoplysninger og kreditkortoplysninger.

Webbeskyttelse
Webbeskyttelse

Registrerer hvilke hjemmesider er sikre og troværdige.

Bloker phishing hjemmesider
Bloker phishing hjemmesider

Bloker 'spoof' hjemmesider beregnet til at stjæle personlige oplysninger, normalt efter at have klikket på en falsk e-mail.

Realtid beskyttelse
Realtid beskyttelse

Realtid beskyttelse kører i baggrunden og overvåger kontinuerligt dit system, hvor det blokerer malware før det når din harddisk.

Fjerner adware
Fjerner adware

Adware er skadelig software, der automatisk viser eller downloader reklamemateriale, såsom bannere eller pop-ups.

Funktioner

VPN internetsikkerhed
VPN internetsikkerhed

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Planlagt scanning
Planlagt scanning

Lav en plan for antivirus systemscanninger, der inkluderer de steder der skal scannes.

Firewall
Firewall

Fjernkontrol af Windows firewall eller indbyggede avancerede firewall værktøjer.

Tune-up
Tune-up

Inkluderer værktøjer, der hjælper med hastigheden og optimeringen af din computer.

Support og kundeservice

Support er et område hvor AVG er enestående, som de fleste af deres konkurrenter. De har både en fantastisk chat- og telefonsupport, samtidig med de anvender de nyeste værktøjer, hvor de tilbyder deres kunder og mulige kunder, support gennem Facebook og Twitter. AVG er dog gået endnu længere, de har også et netværk af brugere, som er tilgængelige gennem deres hjemmeside. Du kan stille dine egne spørgsmål og indsende dem til netværket, eller søge i tidligere spørgsmål og svar. Det er virkelig et komplet supportsystem - og vi følte ikke på noget tidspunkt, at vi var alene.

Telefonsupport
Telefonsupport

24/7 telefonsupport ved fakturerings- og tekniske spørgsmål.

Funktioner

 • Fjerner malware
 • Fjerner spyware
 • Webbeskyttelse
 • Bloker phishing hjemmesider
 • Realtid beskyttelse
 • Fjerner adware
 • VPN internetsikkerhed
 • Planlagt scanning
 • Firewall
 • Tune-up
 • Telefonsupport
 • Windows kompatibel
 • Apple Mac kompatibel
 • Android kompatibel

Top 5 bedste antivirussoftware

#1
TotalAV
#2
PC Protect
#3
McAfee
#4
Norton
#5
BullGuard
Total AV
Bedste gratis antivirus 2018

PrisGRATIS


Afsløring

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.