Hvordan ved du, om din Mac har en virus?

Mac virusser er sjældne i forhold til Windows, så du tror måske du er 'immun', og ikke kan få en. Men det er ikke tilfældet.  Der er nogle få måder du kan se, om din Mac har fået en virus.

Uventede pop-up og reklamer - adware bliver mere og mere populær på Macs, så hvis du ser reklamer hvor du normalt ikke ser dem, er der mulighed for, at du er inficeret med adware.  I særdeleshed hvis disse pop-ups kommer uden du åbner din internetbrowser.

Så der kræves en god Mac antivirus.

Din Mac kører langsomt - det er normalt en tegn på, at din Mac har en form for virus, hvad enten det er malware, spyware eller adware.   Malware er den farligste, men på en Mac er chancen for at få denne type virus meget lille.

Køre en malwarescanning – For at være på den sikre side, anbefaler vi at downloade og installere en antivirus suite, det er den eneste sikre måde at kontrollere for virus. Men de kontrollerer ikke kun for virusser og systemfejl, de bør også rense og fjerne alt farlig software.

Hvis du har mistanke om at din Mac er inficeret eller du ønsker at forhindre inficering med virus, anbefaler vi at du anskaffer Total AV i dag.Disclosure

Indhold, score, evalueringer, trends og bedømmelser der ses på denne side, er der efter eget skøn af top10bedsteantivirus.com. Oplysningerne er udelukkende beregnet til forskning og information. Vi gør vores bedste for at holde vores oplysninger opdaterede og nøjagtige, men kan ikke garantere dette, pga. et konstant ændrende antivirus marked. For at sikre, at disse oplysninger er gratis, modtager top10bedsteantivirus.com monetær kompensation fra nogle af de virksomheder der er omtalt, for at fremvise deres produkter. Vær venligst opmærksom på, at kompensationsniveauet påvirker placering og rækkefølge, i forhold til hvordan disse virksomheder præsenteres.